Wil jij water besparen?

Waterbesparend

Heb jij een beperkte watervoorraad maar toch behoefte aan een heerlijke douche? Dan is de Loopz een perfecte uitkomst. Loopz gebruikt slecht 6L water dankzij het recirculatiesysteem. Geen probleem of je 5 minuten, een kwartier of een uur doucht, je watergebruik blijft hetzelfde! 

Het ingebouwde filtratiesysteem zorgt ervoor dat het water schoon blijft. Het is zelfs een mogelijkheid om het water reservoir te vullen met water uit een meer of riviertje en vervolgens te filteren, zo kan jij douchen waar je maar wilt.

Alles-in-één

Ideaal is het compacte systeem met daarin àlles verwerkt: de douchebak, het waterreservoir, het filtratiesysteem, de elektronica én natuurlijk de douchekop. Sluit de adapter aan, vul het waterreservoir en je bent klaar voor een heerlijke douche. Vergeet je handdoek niet!

Bovendien is het product zo ontworpen dat het geschikt is voor verschillende toepassingen. Plaats de Loopz buiten na een dag surfen, neem hem mee in je camper of installeer de Loopz zelfs in je tiny house. Dankzij de verschillende accessoires is het mogelijk om de Loopz naar jou wensen aan te passen. 

Buitenleven

Loopz is ontworpen voor het buitenleven. Kampeertrips in de natuur of dat ene houten vakantiehuisje in de bossen. Waarom? Natuurlijk vanwege het beperkte waterverbruik, dit maakt het mogelijk om op de meest verlaten plekken te douchen. 

Daarnaast draait het hele systeem op slechts 12V! Je kan de Loopz aansluiten via een normale adapter maar je kan ook kiezen voor een adapter geschikt voor sigarettenaanstekers die je bijvoorbeeld in je auto hebt.

Hoe werkt de Loopz?

In de video hieronder wordt het gebruik van de Loopz getoond.
Benieuwd hoe de Loopz het water filtert en recyclet? Het filtratieproces wordt hier uitgelegd.

Video afspelen

Specificaties

AFMETINGEN

70 x 70 x 10 cm / 27 x 27 x 4″

GEWICHT

10 kg / 22 lbs

VOEDING

12VDC connectie
24W max stroomverbruik

VOLUME

6 liter / 1,5 gallons

FILTEREN WATER

Sediment filter, Microfilter
en de optionele UV-C LED

Heb je vragen over de Loopz (FAQ)
of wil je graag iets met ons delen? 

Dat kan! Bestel hem hier.
Nooit meer zorgen over hoe lang je nog kan douchen.